Hvis jeg siger ”All Inclusive” vil de fleste sikkert drømme sig til sydens sol, hvor et armbånd fra hotellet giver fri bar og fri buffet. Et armbånd, der dækker alle de behov du måtte finde på at have, mens du er afsted for at slappe af. Et armbånd, der sørger for, at du ikke skal bekymre dig eller mangle noget.

Det er samme tanke der ligger bag ”All Inclusive” hos Profil Optik. Bruger du briller, kender du sikkert til de behov, som man ofte har. Brillerne sidder der konstant – men når solen skinner, må du enten investere i nogle små klapper, der kan vippes op og ned – eller investere i solbriller med styrke. De fleste med lav styrke vælger dog, at undvære det perfekte syn og klare sig med almindelige solbriller. Andre dage passer brillerne bare ikke til din livsstil, fordi du skal være mere aktiv end stellet kan holde til, og da ville kontaktlinser være det helt rigtige valg.

Det er præcist de mange forskellige krav, som en billebærer har, der gør at vi har sammensat et tilbud, som een gang for alle vil kunne løse ethvert behov. For en lav månedlig pris får du både briller, solbriller og kontaktlinser. Og det endda med frit valg på stel i hele butikken.

LÆS OGSÅ:
KOKs KØKKEN #5 - Konfirmation og bryllup - hvordan holder man festen hjemme?

Briller er vi eksperter i. Vi kan tilbyde den mest moderne teknologi og viden, så du får den bedste oplevelse – og det bedste syn. Måske læste du vores klumme i sidste nummer af [et cetera] om flerstyrkeglas, ellers kan du finde den online på www.1cetera.dk. Solbriller er også et speciale for Profil Optik. Langt de fleste kan leveres med styrke – og det giver en langt bedre sommertid, når man kan se det hele klart. Og endelig kontaktlinser, som har fået en opblomstring.

Linser
Der er sket en enorm udvikling indenfor linser, som gør at fortidens problemer er forsvundet. En linse er i dag et naturligt valg og de fåes i mange udgaver. Der findes sågar flerstyrke-linser, hvor du med den samme linse både kan se langt og kort. Profil Optik kører med vores egen linse-serie kaldet EyeQ, der sikrer øjnene maksimal ilt og fugtighed, de tørrer ikke ud og vi sørger hele tiden for at tilpasse linserne til netop dine øjne, og deres udvikling. Øjnene ændrer sig konstant gennem hele livet, og det er væsentligt at finde den rigtige form, som passer til dine unikke øjne – og med vores linseabonnement, tjekker vi dig halvårligt. Der fåes mange forskellige typer linser. Nogle kan du kun bruge en dag, hvorefter de kasseres. Andre kan du have på – og sove med – i op til 30 dage. Du kan få linser der korrigerer for bygningsfejl, få lavet flerstyrkelinser – og synes du dine øjne mangler lidt kulør, kan du enten finde en ny farve, eller intensivere din naturlige øjenfarve med farvede linser. Med kontaktlinser er mulighederne stort set ubegrænsede.

LÆS OGSÅ:
Kulturmennesket

Uanset om du er til briller, solbriller eller linser – om du er til det ene, det andet eller til det hele med All Inclusive – så er Profil Optik det rigtige valg, når du søger råd og vejledning.

Vi ses i butikken på Bredegade eller Østerågade,
Mikkel Jørgensen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here