Lige kommet hjem fra 5 timer på skadestuen med svigermors brækkede arm. Ja ikke kun armen. Hun var også med.

Jeg er i dyb beundring for personalet på Aalborg sygehus.

Det væltede ind med folk i et uhørt tempo. Og mens ambulancefolk trak det ene kvæstede menneske efter det andet gennem gangen, sad grupper af skatteydere og surmulede over at måtte vente et par timer med deres nedgroede negl.

Personalet har muligvis haft samme lyst som jeg til at slå brokrøvene hårdt, et sted der gør ondt, men gang på gang var det kun smil der kom.

Sygeplejersker med overskud midt i helvede, der fangede den ældre mand på gangen, da han var tørstig – eller smilede til den unge fyr, som havde slået ansigtet voldsomt. Og endda overskud til, at fortælle den nedgroede negl, at de altså redder liv først og derefter lægger gips og tager sig af de mindre sager. Men hadet til systemet var ligeså indgroet som neglen.

Ambulancereddere der væltede ind, men da der ikke var nyt opkald, blev de lige og hjalp med en snak, på de steder der trængte.

5 timer er satme lang tid på en lørdag vi havde kunnet bruge på andet. Men man kan altid selv vælge, om man vil bruge tiden på at være sur og brokke sig – eller bare se på det der udspiller sig i dyb beundring over, hvor fantastiske mennesker der knokler for at gøre os raske igen.

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 5. LANDPATTER, KLODSET ELLER FIRKANTET OG ET LIGTOG

Vælger man det første bliver ventetiden ubærlig. Vælger man det sidste, er det nærmest en ære at være vidne til – omend jeg ikke gør det igen imorgen… det gør personalet dog.

Fantastisk!

Nåååå ja. Den nedgroede negl tog de sig af laaang tid før de kom til os. Sikkert for at få hende ud. Det satte vi pris på.

/søe.

Tidligere artikelSEX UDEN OBJEKT
Næste artikel1. April 2014

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here