Dette billede er fra Dansk-testen i anden klasse! Må man blive hjemme?


Det er det store spørgsmål politisk. Aftenshowet sagde, at undervisningsministeriet mente man ikke måtte blive hjemme. Men det er ikke hvad de svarer på. De siger det er obligatorisk – men vi har ikke skolepligt – og som jeg ser det, har vi fortsat retten over vores børn – og derfor har både jeg og politikere stillet spørgsmål til ministeren om, hvor det står, at jeg mister myndigheden over mit barn, når det meldes ind i skolen. Svaret er, at det ikke står et eneste sted – for det ville være i strid med grundloven. Og længere er den jo i virkeligheden ikke endnu. Svaret kommer en dag.
Tak for debatten til aftenshowet på en dag, hvor tankerne ellers er i Rusland. Og tak for alle de mange beskeder – de varmer. Meget.

Vi har fået et samfund, hvor politikere laver love ved at kigge på forskernes tal, fremfor at tale med mennesker og lytte til deres faglighed. Lad os få respekten for mennesker tilbage! Her min deltagelse i Aftenshowet på DR… hvor jeg taler om at opdrage børn udfra værdier – og tage konsekvensen af sine holdninger.

LÆS OGSÅ:
FORLÆNG SKOLEDAGEN!
Tidligere artikelNationale tests i folkeskolen tjener et politisk formål
Næste artikelRent Fup

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here