Denne måned har jeg dedikeret min ”Ad Verbum” til et projekt der står mit hjerte uendeligt nært. Mit smykkebrand blev nemlig lanceret for en måneds tid siden!

Det hedder 6.10 Jewellery. Tallene har stor betydning for både min søn og datter, så navnet lå ligefor. Jeg begyndte arbejdet på det for 1½ års tid siden. Efter et succesfuldt samarbejde med det danske smykkefirma, byBiehl, havde jeg mod til at stå på egne ben. Jeg vidste fra start, at jeg ville skabe et brand, der udelukkende arbejdede i ægte kvalitet (dvs. massivt guld, og ikke guldbelagt, og sort rhodineret sølv, og ikke oxideret). Og slet ikke noget med simili og metal der gør fingrene grønne!

CamilleAdverbum3CamilleAdverbum2

CamilleAdverbum4
Men samtidig skulle det være til at betale! Det er vigtigt for mig, at de fleste har mulighed for at være med, og for at få et kvalitetssmykke der kan gå i arv. Deraf også navnets forbindelse til mine egne børn. Jeg har allieret mig med Aalborg-guldsmed Henrik Ørsnes, som med stor ekspertise og erfaring står for al produktion og kvalitetstest. Det er også hans team der står for kundeservice og onlinesalget. Det er et fantastisk spændende samarbejde, og vi lærer begge meget af at forene nyt design og gamle traditioner på bedste vis.

LÆS OGSÅ:
Det epidemiske samfund

Forhandles hos Henrik Ørsnes (Boulevarden og Aalborg Storcenter) samt online på www.610jewellery.com. Priser fra 199,-
CamilleAdverbum6CamilleAdverbum5

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here