TV ADD har lånt to bamser med forskellig hudfarve. Odense Kommune vil redigere i virkeligheden, og beder indtrængende lærerne om at skjule en flig af virkeligheden, istedet for at forklare den. Svenskerne redigerer i alt, der kan redigeres i, så vi alle bliver ens i børnebøger – og hverken gadenavne eller fuglelivet indeholder ord, der kan chokere.

Det er ekstremt farligt.

Hvis vi ikke kan tale frit om hinanden, det vi tror på eller ikke tror på, så ender vi med at blive bange for at sige noget som helst. Jeg har sikret mig utallige udgaver af børnebøger med både negerkonger, sorte sambo’er og negerdukkedrenge. Dem læser jeg for mine børn, så jeg sikrer mig, at de ikke bliver som svenskerne, men bliver folkeoplyste om den virkelighed og verden, de lever i. Det er jo derfor vi kæmper for ytringsfriheden!

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 7. KLIMAFLYGTNING, STEWARDESSER, BROK OG TYNDSKID.
Tidligere artikel#1 DET BLIR SAGT – “Velkommen til kanalen”
Næste artikel#5 DET BLIR SAGT – “DU ER DE ONDES VÅBEN”

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here