Er du skeptisk omkring idéen om at skulle bo sammen med andre, medmindre det gælder en kæreste, så læs med her. Boligninja giver dig her 3 gode grunde til, at man bør overveje at bo sammen med andre.

  1. Færre pligter

Mange vil gerne bo alene for at kunne gøre tingene i eget tempo og uden at skulle tage hensyn til andre. Når man bor sammen med andre, opnår man dog til gengæld dén fordel, at der bliver længere mellem de sure tjanser – som rengøring af eksempelvis badeværelse og køkken, når man er flere til at deles om arbejdet. I kan indføre en eller flere dage om ugen, hvor I spiser sammen og skiftes til at lave mad. På den måde slipper du også for at stå i køkkenet hver aften eller leve af rugbrødsmadder, fordi du ikke gider stå og lave varm mad til dig selv hver dag.

 

  1. Socialt samvær

En tredje fordel ved at bo sammen med andre er hyggen. Det hyggelige i at have nogen at komme hjem til og dele sin dag med. Det hyggelige i en impulsiv rødsvinsaften eller kaffedate i køkkenet, og at man ikke behøver bevæge sig længere væk end ud sit eget køkken for lidt socialt samvær. Er man tilflytter til byen kan et bofællesskab også være en rigtig god måde at stifte nye bekendtskaber på.

LÆS OGSÅ:
Sådan får du mere ud af din pension

 

  1. Spar penge

Det er også en fordel rent økonomisk. Det er ofte billigere at leje et værelse i en større lejlighed, end at leje sin egen lille lejlighed. Du får typisk også mere bolig for pengene, når du bor sammen med andre og sparer derudover også penge ved at deles om udgifter til internet, TV-pakke og indboforsikring.

 

Mange i København vælger, pga. de høje boligpriser, et bofællesskab. Du kan gå på jagt efter en delebolig i København på Boligninja.dk

Tidligere artikelUltimativ forkælelse for kvinden i dit liv
Næste artikelSIGURD BARRETT: Næsten hele historien…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here