Nogle beslutninger er virkelig svære at tage. Især når man ved, at der ikke er nogen vej tilbage. Det har taget mig 1 års svære overvejelser, hvor jeg selvfølgelig har tænkt på min familie, mit arbejde og mine venner.

Jeg har grædt mange gange – men må samtidig konstatere, at glæden ved det nye er større end tristheden over det gamle. Og derfor har jeg meddelt ledelsen, at de må melde det ud så snart jeg har gjort det her.

Jeg har været glad for at være en fri fugl. Frie holdninger uden parti eller politik indblandet. At kunne mene og sige hvad man vil, uden at I alle sammen sætter mig i bås. Jeg er blevet kontaktet af en del partier, der mener at jeg formulerer mine holdninger godt. Problemet med de fleste har været, at det ikke ligefrem var deres holdninger jeg mente. Og det kunne de godt se var et problem. Men nu er jeg officiel kandidat for Dansk Folkeparti i Esbjerg vestre kreds. En stærk kreds, som med sikkerhed giver valg. Jeg er kommet ind i inderkredsen af partiet forlængst og min rolle bliver at stå for partiets humanisme. De har søgt efter en med humanistisk tilgang i mange år og jeg elsker netop den opgave, der skal løftes helt fra bunden. Morten står for EU, Søren for de fremmede, Pia for hele sjælen i partiet og Kristian leder med stor dygtighed partiet.

LÆS OGSÅ:
DANSK POLITIK ER REALITY-TV

Jeg er helt med på, at jeg nu er sat i bås og mister venner. På den anden side kommer nye venner til, og jeg glæder mig til gode politiske debatter og masser af godt samarbejde med jer alle i partiet.

Flere oplysninger fåes via partiets pressechef – mens jeg selv først udtaler mig på forårsmessen i Aalborghallen i næste weekend.

2-april

Det er en STOR GLÆDE at meddele at jeg IKKE er i Dansk Folkeparti, som skrevet tidligere her den 1’ste april.

Det valg kunne ikke falde mig ind. Samtidig slår jeg så fast, at det var ren fantasi fra min side, at DF pludselig skulle satse på skyggen af humanisme – det sker nok heller ikke i fremtiden.

Den aprilsnar kostede mig godt 20 venner her på profilen.
Trist over det? Næ!!!

Jeg har det jo sådan, at man skal kunne tåle hinanden uanset uenigheder. Skulle jeg, guderne forbyde det, have valgt DF er det jo mit valg – og jeg ville have været den samme person.

Det er sgu så trist, hvis man ikke har venner man er uenig med. Tværtimod er det da en fryd, at høre fra alle, der er uenige. Jeg har masser af venner der stemmer DF. Også nogle der stemmer LA. Dem holder jeg ligeså meget af, som dem fra Enhedslisten. Hvor kedelig ville verden ikke være, hvis vi alle var enige. Min far sagde altid, at man skal være gladest for sine modstandere, fordi de gør en stærkere i det man står for. Og det er jo netop rigtigt.

LÆS OGSÅ:
SMITTETAL ELLER GALLUPTAL?

Så de få der skred i svinget efter den status var åbenbart åbne til at rumme mig i går – men ikke åbne nok til, at acceptere mig hvis jeg havde været i Dansk Folkeparti i dag. Det tab lever jeg med

Glædelig første April – og glædeligt forår.

Tidligere artikelAKUT MODTAGELSE PÅ 5 TIMER
Næste artikelJEG HAR DAMP

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here